Debat

Bedre Psykiatri

Den 25. oktober deltog jeg i et “lyttemøde” i Aalborg, arrangeret af “Bedre Psykiatri” og gik derfra med en rigig god fornemmelse. Ikke fordi, at alting er rosenrødt ift. til mennesker med psykisk sygdom, måske snarere tværtimod, MEN fordi pårørende til psykisk syge holdt nogle fremragende indlæg. Læs videre.

Drikkevand

Igennem de sidste par uger har der været debat mellem forskellige opstillede politikere til kommunalbestyrelsen i Jammerbugt kommune om drikkevand. Bl.a. har Frank Østergaard, SF foreslået at pålægge vandværkerne i kommunen nye tests af drikkevandet. En udmærket ide, synes jeg. Læs videre.

Obligatorisk Sprogtest

Kommunalbestyrelsen har taget beslutning om at ALLE børn i 3 års alderen skal gennemgå en sprogvurdering her i Jammerbugt kommune, dette for at sikre at alle børn får den sprogstimulering der skal til for at være så godt forberedt som muligt til skolestart. Læs videre.

Svar på læserbrev af Jens Chr. Golding (S)

Jeg kan ikke være mere enig i, at vi skal ændre den tendens der er, og har været, til at fravælge folkeskolen frem for fri- og privat skoler. Denne tendens ændre vi ved, at sikre en ordentlig kvalitet i folkeskolen. Læs videre.

Kan det virkelig passe???

At Jammerbugt kommune ligger i toppen af statistikken over dårligste normering i vores dagtilbud! Ja det kan det ifølge en undersøgelse foretaget af BUPL. Hele 7,39 børn pr. Voksen i gennemsnit i dagtilbudene i modsætning til Aarhus kommune hvor der er 5,53 barn pr. Voksen. Læs videre.

Lægemangel, svar til Frank Østergaard

Frank Østergaard, SF kandidat til kommunal- og regionsrådsvalget skriver den 20. juni i Lokalavisen, at det er beklageligt, at der er 6 ugers ventetid på en tid hos lægen ved Nordic Medicare, lægehuset i Kaas! Hvis det er korrekt, er det katastrofalt, men er det nu osse rigtigt? Læs videre.