Lis Jensen

Lis er 65 år og socialrådgiver på pension. Bor sammen med Brian. Har to voksne børn og ialt har Brian og Lis 7 børnebørn, der er noget af det bedste, man kan forestille sig.
Har i perioden 1978 til 2010 arbejdet som socialrådgiver i flere nordjyske LO fagforeninger, men måtte i 2010 lade sig førtidspensionere pga kræftsygdom.
Har siden 1972 været medlem af Folkebevægelsen mod EF og var i perioden: 1994-99 medlem af EU parlamentet for Folkebevægelsen. Er stadig aktiv i lokalkomiteen i Jammerbugt og medstifter af genbrugsbutikken: “Lopper mod EU”, Kaas – “byens førende butik”, som den kaldes af flere kunder.
Fritiden bruges flittigt på cykel i Rødhus området, hvor cykelstier i den grad er tiltrængt og ved det dejlige Vesterhav, på naturen, med strikketøj og at læse bøger og ikke mindst: loppemarkeder og genbrug!
Er med til levendegørelse af tørvegravning i Udholm mose, tre sommeraftener i juli, og med i Styregruppen for bevarelse af Kaas Briketfabrik.
Er kasserer i den lokale EL afdeling og medlem af bestyrelsen af EL, region Nordjylland.
Har siden 2014 været det ene af Enhedslistens to medlemmer af Regionsrådet, Nordjylland. Lis genopstiller til regiongrådsvalset den 21. november og er nr. 2 på liste Ø.